Piinapenkki

Parkanon vanha lukiorakennus on poistettu täyspäiväisestä käytöstä ilmanvaihto ongelmien takia. Huhu kiertää, että syy olisi ollut jokin aivan toinen. Olette kuulleet, että paikallisia opiskelijoita ja opettajia on katoillut, eikä heitä ole koskaan löytynyt. Päätätte lähteä tutkimaan lukiorakennusta ja saatte selville todellisuuden. Kohtaatteko saman kohtalon kuin kadonneet opiskelijat ja opettajat vai onnistutteko pakenemaan rakennuksesta ennen kuin on liian myöhäistä?

Piinapenkki pakohuone soveltuu kaiken ikäisille pelaajille! Pääsetkö ulos lukiorakennuksesta vai odottaako teitä sama kohtalo kuin kadonneilla henkilöillä? Varaa huone

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Mikä on pakohuone?

Pakohuoneet ovat toiminnallisia pelejä. Pelin pohjalla on tarina, tarina etenee kun pelaajat suorittavat tehtäviä. Pakohuoneissa on aina jokin päämäärä, joka on mahdollisuus saavuttaa kun ratkaisee tehtäviä.  

Montako osallistujaa voi olla kerralla?

Pakohuoneemme ovat suunniteltu 2-6 hengen ryhmille. Huonekohtaiset ryhmäkoot on ilmoitettu huoneiden esittelysivuilla. 

Minkä ikäinen voi tulla pakohuoneeseen?

Pakohuone soveltuu niin lapsille kuin aikuisillekin, tehtävien vaatimustasoa voidaan sommitella ryhmälle sopivaksi. Perheen pienimmät pääsevät huoltajan kanssa osallistumaan peliin. 

Miten varaan huoneen?

Pääset varaamaan huoneen varaussivustolta. 

Voinko hyödyntää pakohuonetta juhlissa?

Kyllä voit! Voit Varata pakohuoneen normaalisti osaksi juhlia, tai tuoda juhlat paikanpäälle. Luomme tiloihin toiveiden mukaiset yksityistilaisuudet, kuten syntymäpäivät tai polttariaktiviteetit.